Dramatični hercegovački derbi ipak Mostarcima

Zrinjski pobijedio Široki 3:2 i u utrci je za prvaka

Tekma
Foto: VL FOTO
1/3
05.04.2014.
u 10:49

Mostarci su iskoristili svoje prigode i na kraju ipak slavili

Nogometaši Zrinjskog slavili su u Mostaru u dramatičnoj završnici susreta u derbiju protiv Širokog Brijega. Sve do 70 minute činilo se da će sva tri boda otići u Široki Brijeg, no onda je došlo do zaokreta. Zrinjski je na kraju pred svojom publikom slavio 3:2. Poveo je Široki u Mostaru u 18. minuti. Zgoditak za goste s Pecare postigao je Mirko Marić. Tim je rezultatom završilo prvih 45 minuta susreta. Drugi zgoditak za Široki postigao je Wagner nakon sjajne akcije koju je upravo on započeo u 69. minuti susreta. Momčad Zrinjskog smanjila je u 82. minuti susreta preko Steve Nikolića koji je udarcem glavom matirao vratara. Drugi zgoditak ponovno je bio djelo Nikolića. Potpuni preokret dogodio se u produžetku kada je nakon jedanaesterca za Zrinjski za 3:2 pogodio Crnov. Ovom pobjedom Zrinjski je došao na 49 bodova i nalazi se na prvome mjestu ljestvice Premier nogometne lige. Široki Brijeg je pak porazom značajno umanjio izglede da se zadrži u utrci za prvaka BiH. 
U ostalim susretima Vitežani su svladali jakog Olimpica 2:1, Velež je pobijedio Zvijezdu u gostima 1:2, a Radnik iz Bijeljine je slavio protiv Leotara 3:0. Susret Željezničar i Čelik na rasporedu je u 20.00 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?