"160 MILIJUNA RAZLOGA"

U Mostaru upozoreno na nepravilnu raspodjelu prihoda

novac
16.01.2016.
u 15:31

U sklopu kampanje "Federalizam nije separatizam" predstavnici udruge građana "Vrisak" sinoć su na četiri lokacije u Mostaru postavili transparente s natpisom "160 milijuna razloga" kako bi upozorili na nepravilnu raspodjelu prihoda, prenosi Fena.

 Kako je priopćeno iz te udruge, riječ je 160 milijuna KM koje je Sarajevska županija tijekom 9 godina otuđila od građana Hercegovačko-neretvanske županije i to kroz Zakon o pripadnosti javnih prihoda.

 Iz te udruge pozvali su političke predstavnike iz HNŽ-a da u federalnom Parlamentu iniciraju promjene takvog, diskriminatornog zakona za sve građane HNŽ-a.

 "Smatramo kako je 160 milijuna razloga sasvim dovoljno da bi naši izabrani predstavnici reagirali i u nadležnim tijelima  i pokrenuli ovo pitanje. Očekujemo od sadašnjih struktura vlasti da reagiraju i zastupaju interese svih građana HNŽ-a", stoji u priopćenju udruge građana "Vrisak".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije