Međunarodni sajam poduzetništva

U Orašje dolaze i brojni hrvatski poduzetnici

03.05.2019.
u 08:12

Orašje danas prvi put otvara vrata jednoj međunarodnoj gospodarskoj manifestaciji, Međunarodnom sajmu poduzetništva Orašje 2019. – MSPOO 2019., za koji se očekuje da će postati tradicija. Općina Orašje njegov je nositelj kao vodeći projektni partner i nositelj projekta Invest In Lipik, Orašje i Garešnica, u suradnji s projektnim partnerima Gradom Lipikom i Poduzetničkim centrom Garešnica te sajamskim partnerom Vladom Posavske županije. Sajam se otvara danas, 3. svibnja i potrajat će do nedjelje, 5. svibnja uz sudjelovanje malih i srednjih poduzetnika iz prekograničnog područja, obrtnika i zadruga te poljoprivrednih proizvođača iz Orašja, Lipika i Garešnice.

- Svrha organizacije Sajma je doprinijeti bržem i učinkovitijem razvoju u svim granama gospodarstva, stvaranju boljega poslovnog okružja, ali i doprinijeti kvalitetnoj i sustavnoj domaćoj i međunarodnoj promociji razvojnih potencijala Općine Orašje i njezinih poduzetnika, ali i cijele Posavske županije te međusobno umrežavanje poslovnih subjekata - ističe ministar gospodarstva PŽ-a Dragutin Živković. Na prvom Međunarodnom sajmu poduzetništva u Orašju, koji će biti priređen u sportskoj školskoj dvorani ŠC-a “Fra Martin Nedić” svoje proizvode i usluge predstavit će oko 40 izlagača iz RH i šireg područja Posavine.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?