Ispraćaj trojice mladića

U petak Dan žalosti u Unsko-sanskoj županiji

28.01.2021.
u 12:09

Vlada Unsko-sanske županije danas je donijela Odluku o proglašenju Dana žalosti u petak, 29. siječnja, zbog pokopa trojice tragično stradalih mladića u prometnoj nesreći.

Tarik Pandžić, Armin Čajić i Tarik Muhamedagić smrtno su stradali u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak iza 18 sati u cazinskom naselju Šepići.

– Službenici Policijske stanice Cazin koji su upućeni na mjesto nesreće, utvrdili su kako su u nesreći sudjelovali putničko motorno vozilo Fiat i teretno vozilo – ralica za čišćenje snijega. Dva lica iz putničkog motornog vozila su smrtno stradala odmah na licu mjesta, dok je treća osoba sa teškim ozljedama hitno prevezeno u Županijsku bolnicu u Bihaću. Nažalost, tijekom jučerašnjeg dana dobili smo informaciju i da je treća osoba iz putničkog motornog vozila preminula – izjavio je načelnik Ureda povjerenika u Upravi policije USŽ Suad Prošić.

Županijsko tužiteljstvo USŽ i dalje provodi istragu o uzrocima tragične nesreće, tako da službenih informacija još nema. Pretpostavlja se kako je nesreću u kojoj su stradala dvojica osamnaestogodišnjaka i dvadesetogodišnjak iz Cazina uvjetovala i magla, odnosno zimski uvjeti za vožnju na putu.

Pokop  stradalih mladića bit će obavljeni u petak, 29. siječnja u Cazinu, nakon vjerskih obreda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?