sagledavanje situacije

U ponedjeljak proširena sjednica Vlade FBiH oko koronavirusa

Fadil Novalić
14.03.2020.
u 15:11

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić sazvao je za ponedjeljak, 16. ožujka, proširenu sjednicu Vlade s ciljem sagledavanja cijele situacije na području ovog entiteta u vezi s utjecajem pandemije virusa korona na zdravlje ljudi i ekonomiju, najavljeno je iz Vlade FBiH.

Na sjednicu su, osim članova Vlade, pozvani premijeri svih 10 županija u FBiH, te čelnici entitetskog Udruženja poslodavaca, Saveza samostalnih sindikata, Gospodarske komore i Porezne uprave. Također su pozvani i članovi uprava policije, civilne zaštite, Uprave za inspekcijske poslove, Zavoda za programiranje razvoja, Direkcije robnih rezervi, Crvenog križa i Kriznog stožera federalnog Ministarstva zdravstva.

Vlada FBiH od pojave koronavirusa, na osnovu informacija Kriznog stožera federalnog Ministarstva zdravstva, kontinuirano poduzima mjere koje, prvenstveno, imaju za cilj zaštitu zdravlja stanovništva, priopćeno je iz Vlade FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije