ČUDO U TURSKOJ

U porušenoj crkvi čitavi ostali kipovi Djevice Marije i Sv. Ante: Ona će nam dati snagu

09.02.2023.
u 13:26

Snažan potres koji je u ponedjeljak pogodio Tursku i Siriju izazvao je katastrofalne posljedice u te dvije zemlje. Broj poginulih i dalje raste iz sata u sat, a traju i napori spasioca da iz ruševina izvuku što je moguće više preživjelih. No kako prolaze sati, izgledi su za to sve manji. No preživjelih ipak i dalje ima usprkos svim izgledima.

Fotografije koje su obišle svijet, prikazuju porušenu Katoličku crkvu u gradu Iskenderunu u Turskoj. I dok je crkva gotovo potpuno porušena čitavi su ostali kipovi Djevice Marije i Sv. Ante, te slike Djevice Marije. Vijest o tome prenio je na društvenim mrežama tamošnji svećenik Antuan Ilgıt.  

'Još jučer smo smo u crkvi imali misu, a danas je više nema. Hvala Bogu živi smo i zdravi, a to je najvažnije. Hvala vam na pozivima, porukama i molitvama, javit ću vam se svima čim nam linije to omoguće', napisao je i podijelio fotografije kipa i slike Djevice Marije uz poruku 'donio sam sliku Djevice Marije ispred katedrale. Ona će nam dati snagu u ovoj teškoj situaciji'. 

Kaže kako su podrhtavanja i dalje česta, ali da su zajedno jači i od toga i i hladnoće. 

poster

The horoscope.

Share

00:54

00:00

Play

(Space)

Unmute

(m)

Settings

Fullscreen

(f)

 

'Zajedno s našim časnim sestrama koje su nedavno stigle, najdražim Agijem, talijanskim prijateljima Lucom i Enricom i mnogim drugima, pokušavamo ugostiti skupinu ljudi, katolika, pravoslavaca, Armenaca i muslimana. Dijelimo ono što imamo. Svi smo u blagovaonici koja je ostala cijela. Pouzdajemo se i dalje u Boga i u njegovu Svetu Providnost. Pada kiša, hladno je i potresi su vrlo jaki. U srcu nosimo i voljenu Siriju. Neka nas Gospodin čuva u svojoj ljubavi i neka nam bude milostiv! Veliki zagrljaj svima', napisao je u svojoj poruci na Facebooku. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?