Čović posjetio općinu Ravno

U Ravnom naglašena potreba za dodatnom pomoći poljoprivrednicima

21.04.2020.
u 15:39

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas općinu Ravno te se sastao s predsjednicom Općinskog odbora HDZ-a BiH Ravno, Stanom Burić.

Burić je upoznala predsjednika Čovića o poduzetim mjerama za suzbijanje poslijednica koronavirusa u ovoj općini, ali i aktivnom zalaganju za boljom zdravstvenom zaštitom i potrebitim mjerama za ekonomsku stabilnost, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Na sastanku je naglašena važnost dobre komunikacije i koordinacije koju dužnosnici HDZ-a BiH imaju na svim razinama, kojom se osiguravaju, kako je ocijenjeno, svi potrebni preduvjeti za pomoć zdravstvenom sustavu, gospodarstvu te zaštiti radnih mjesta.

Razgovarano i o nužnosti osiguravanja dodatnih financijskih sredstava sa većih razina vlasti pri pomoći općinama za poticaj poljoprivredi, gospodarstvu, obrtima te drugim sektorima izravno pogođenim pandemijom koronavirusa.

U Ravnom je posebno naglašena potreba za dodatnim proračunskim sredstvima u smislu osiguravanja pomoć poljoprivrednicima pri isplati poticaja, te pomoći u proljetnoj sjetvi kao i ostvarivanja što većih zasada s obzirom na ukupno stanje, nestabilne cijene i porast svih životnih namirnica.

Na sastanku je razgovarano i o drugim projektima na području ove općine koji nikako ne smiju pasti u drugi plan, bilo da se radi o infrastrukturnim, gospodarskim, ili  turističkim temama.

Čović je iskazao potporu predstavljenim aktivnostima i planiranim projektima, dok su se domaćini zahvalili na posjeti i podršci općini Ravno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije