Na bolničkom liječenju u KCUS-u nalazi se 521 teški covid bolesnik, od kojih su 62 u izuzetno teškom stanju i smještena su u intenzivnu njegu. U klinici na Podhrastovima nalazi se 105 bolesnika, Infektivnoj klinici 94 od kojih je 76 covid.

Pozitivnih na COVID-19 je 260 uposlenika KCUS-a, a 61 se nalazi u izolaciji. Ukupno 488 uposlenika KCUS-a je na bolovanju.

U posljednja 24 sata u Covid odjel Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" na hospitalizaciju je primljeno 27 pacijenata, a šest je otpušteno kući. Prethodnog dana u Covid trijažnoj ambulanti ove zdravstvene ustanove je bilo 145 pregleda i pruženo je 580 zdravstvenih usluga.

Ukupan broj pacijenata na bolničkom liječenju od oboljenja COVID-19. u Općoj bolnici jutros iznosi 183, od kojih je 12 na postintenzivnoj, 10 je na intenzivnoj njezi, tri pacijenta su na respiratotu , a jedan je na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji.

Tijekom jučerašnjeg dana jedan pacijent je prebačen na Kliniku na Podhrastove. Nažalost, jedan pacijent je preminuo od posljedica koronavirusa.