Povećanje potrebe tijekom vrućina

U SKB-u Mostar smanjene zalihe krvi, u Čitluku pozvali na darivanje

Mile Pavlović
09.07.2019.
u 13:56

Budući da su tijekom ovih ljetnih vrućina u SKB-u Mostar osjetno povećane potrebe za krvlju, u povodu najavljene akcije darivanja krvi u Čerinu, oglasio se tajnik Crveno križa općine Čitluk Andrija Stojić:

– U trenutku kad su smanjene zalihe krvi, Crveni križ općine Čitluk smatra važnim povećati razinu svijesti građana o potrebi redovitog darivanja krvi te potaknuti postojeće, ali i buduće darivatelje na redovito davanje krvi. Nakon upozorenja iz Transfuziologije SKB-a Mostar o smanjenim zalihama krvi, Crveni križ općine Čitluk upućuje javni poziv svim darivateljima krvi i onima koji će to tek postati, da se pridruže akciji dobrovoljnog davanja krvi kako bi se osigurala dovoljna količina doza za normalno funkcioniranje SKB-a Mostar. Svi koji žele darovati krv, ovu dragocjenu tekućinu koja život znači, mogu doći u Župni ured Sv. Stjepana, Čerin, 11. srpnja (četvrtak) od 9 do 11 sati i dati svoj doprinos ovoj plemenitoj akciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?