Odluka gradonačelnika

U tijeku uređenje ulice Adema Buća u Mostaru

20.04.2021.
u 16:14

Na temelju Odluke gradonačelnika Grada Mostara iz 2020. godine izdvojena su financijska sredstva za uređenje ulice Adema Buća (Cernica), a trenutno se izvode radovi na uređenju nogostupa s obje strane ulice, vrijedni oko 30.000 maraka.

Navedenom odlukom ova ulica će se uređivati na potezu od raskrižja kod hotela Bristol sve do zgrade Gradske uprave Mostara, priopćeno je iz Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara.

Projekt uređenja ulice obuhvaća radove uređenja kolovozne konstrukcije - zamjenu habajućeg sloja asfalta, zamjenu cestovnih rubnjaka s obje strane ulice, uređenje nogostupa s obje strane ulice - postavljanje betonske galanterije, izvođenje radova na izgradnji javne rasvjete (od Krpića sokaka do zgrade Gradske uprave).

Ukupna vrijednost navedenih radova, koje izvodi JP Komunalno d.o.o. Mostar, iznosi 80.000 maraka, a planirani rok završetka svih navedenih radova očekuje se idućeg mjeseca, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?