U prostorijama KIC-a

U Tomislavgradu održana smotra fakulteta zagrebačkog Sveučilišta

22.12.2022.
u 20:07

U organizaciji Udruge Duvnjaka Zagreb, odnosno studenata koji studiraju na zagrebačkom Sveučilištu, u četvrtak je u prostorijama Kulturno- informativnog centra u Tomislavgradu održana smotra fakulteta u Zagrebu.

Tomislavgradski maturanti su na licu mjesta i iz prve ruke mogli saznati bitne informacije o fakultetima u Zagrebu, i to od studenata koji su porijeklom iz Tomislavgrada.

“Nije bitno koju školu pohađaš niti koji si razred, bitno je da te zanima studiranje i želiš čuti više o tome”, prenijeli su organizatori.

Ideja ovog projekta je, kažu, upoznati maturante srednje škole i gimnazije iz Tomislavgrada sa mogućnošću studiranja na Sveučilištu u Zagrebu, kao i sa načinom polaganja državne mature, odnosno potrebnim preduvjetima za upis pojedinih fakulteta.

U gradskoj kino dvorani maturanti su postavljali pitanja, studenti su odgovarali, a u svemu im je pomogao i načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Buntić, koji je također bio zagrebački student.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije