Potres u RH

U trenutku potresa pas počeo trčati i zavijati po stanu

Potres
Borna Filić/PIXSELL
20.09.2020.
u 15:19

Potres o kojem smo ranije pisali, a koji se osjetio i na jugu BiH, šokirao je one koji žive u mjestu epicentra. Jedna Zadranka je nazvala redakciju Antene Zadar i ispričala svoje neugodno iskustvo s potresom.

– Prala sam suđe i u jednom trenutku su se sve vetrine i namještaj u zgradi počele tresti. Mislila sam da će se sve raspasti jer je zgrada napravljena od drvenih greda. Tih sekundu i pol trajalo je vječnost. I pas je počeo trčati i zavijati po stanu. U par minuta nakon potresa primila sam više od 30 poziva s upitima jel zgrada čitava. Inače živim pored Gradske straže i inače smo u strahu od potresa - kazuje čitateljica.

- Nije trajalo dugo, ali prilično je protreslo. Niti jedan potres nije ugodan, pogotovo nakon ovog zagrebačkog – kazao je čitatelj za ŠibenikIN.

Čitateljica iz Vodica rekla je da se čula i tutnjava te da se tlo dosta potreslo. Svi smo se prepali - rekla je čitateljica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?