posušje

Učenici generacije na prijemu kod Općinskog načelnika

posušje
22.06.2016.
u 19:45

Danas je u Općini Posušje upriličen svečani prijam za najuspješnije učenike posuških osnovnih i srednjih škola u 2016. godini, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Domaćin susreta bio je Općinski načelnik Branko Bago koji je čestitao učenicima, njihovim nastavnicima i profesorima na  postignutim rezultatima, te je izrazio nadu da će i daljnje školovanje proteći uspješno. Uz učenike, prijamu su nazočili ravnatelji svih šest škola koje djeluju na području općine Posušje, razrednici i roditelji.

Tako se od gostiju obratio i ravnatelj posuške Gimnazije Ante Jukić. Pohvalio je učenike generacije, ali i sve duge kazavši kako se možemo dičiti iznimno dobrim i uzornim đacima u našim školama. Na žalost, rekao je Jukić, trend je takav da se uvijek više pridodaje pozornosti negativnim stvarima koje su u manjini, nego uspjesima đaka. S ovom konstatacijom složili su se i ostali nazočni.

Učenici generacije 2016 u Posušju su: Jure Grubišić, OŠ Vranić, Ivana Topić, OŠ A.B. Bušića Rakitno, Filip Zlopaša, OŠ Ivana Mažuraniča Posušje, Valentina Čamber, OŠ Franice Dall era Vir, Luka Crnogorac, Srednja strukovna škola i Anamarija Begić, Gimnazija fra Grge Martića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije