UPS, TO NIJE ZA DJECU!

Učitelji se šokirali kada su vidjeli što petogodišnjakinja ima u kutiji za ručak

gdfh
23.03.2017.
u 14:45

Majka iz australske države Queensland dobila je poziv iz škole svoje kćeri da je obavijeste kako su pronašli nešto neprimjereno uz sendvič za užinu

Majka iz australske države Queensland ostala je u šoku kada su je nazvali iz škole njezine petogodišnje kćeri kako bi je obavijestili da su u kutiji za ručak pronašli nešto što ondje ni u kojem slučaju ne bi smjelo biti.

Uz sendvič za užinu djevojčica je u kutiji imala i - votku. Kada su to vidjeli djelatnici škole odmah su nazvali majku petogodišnjakinje.

Majka im je objasnila kako je došlo do zabune. Ona svako jutro dok se spremaju za školu svoju kćer pošalje do hladnjaka da iz zamrzivača sama izvadi jedan od smrznutih vrećica sa sokovima. No, ovoga puta zaboravila je da se u zamrzivaču nalazi i nešto što nije za djecu.

Djevojčica je vidjela vrećicu s naslikanim malinama i stavila je u svoju kutiju, no tek kasnije se otkrilo kako je riječ o votki s okusom maline.

Srećom, svi su brzo shvatili da je riječ o pogrešci, a majka je smiješnu situaciju odmah objavila i na Facebooku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije