uručili donaciju

Udruga Mercedes Fan Klub Hercegovina pomaže djeci sa smetnjama u razvoju

donacija
05.07.2016.
u 16:54

Novčanu donaciju ravnatelju Doma ''Marija Naša Nada'' Slobodanu Karačiću uručio je predsjednik Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina Petar Čerkez

Predstavnici Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina u utorak su uručili donaciju Domu ''Marija naša nada'' u iznosu od 1 000 maraka koja je prikupljena putem humanitarne tombole na Drugom Mercedes Meetingu Hercegovina održanom u širokobriješkom naselju Trn.

Novčanu donaciju ravnatelju Doma ''Marija Naša Nada'' Slobodanu Karačiću uručio je predsjednik Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina Petar Čerkez, koji je tom prigodom kazao kako će ova Udruga i ubuduće pomagati djeci i štićenicima Doma te svim potrebitima.

''U ime svih štićenika i djelatnika Doma te u svoje osobno ime od srca se zahvaljujem vama mladim momcima iz Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina koji ste drugu godinu zaredom hvalevrijednom donacijom pomogli našoj djeci'', izjavio je  ravnatelj Doma ''Marija naša nada'', koji je Udruzi uručio zahvalnicu.

Podsjećamo, Udruga Mercedes Fan Klub Hercegovina i prošle je godine na Prvom Mercedes Meetingu Hercegovina putem humanitarne tombole prikupila 1 000 maraka za Dom ''Marija Naša Nada'' koji skrbi za djecu sa smetnjama u razvoju s područja Zapadnohercegovačke županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?