PAR IZ PAKLA

Ugledni kirurg i njegova djevojka drogirali i monstruozno silovali stotine djevojaka

19.09.2018.
u 10:30

Grant Robicheaux (38) i Cerissa Riley (31) uhićeni su pod sumnjom za više točaka optužnice, uključujući silovanje uz uporabu droge, napad s namjerom da se učini seksualno napastvovanje i posjedovanje nedozvoljenih supstanci.

Poznati kirurg iz Kalifornije i njegova djevojka uhićeni su zbog drogiranja i seksualnog napastovanja dviju žena, no dokazni video materijal pronađen u njihovom domu sugerira da je dvojac seksualno zlostavljao stotine žena, prenosi CNN.  

Grant Robicheaux (38) i Cerissa Riley (31) uhićeni su pod sumnjom za više točaka optužnice, uključujući silovanje uz uporabu droge, napad s namjerom da se učini seksualno napastvovanje i posjedovanje nedozvoljenih supstanci. 

Na Robicheauxovom telefonu istražitelji su pronašli stotine isječaka žena u različitim stadijima svijesti, priopćio je novinarima okružni tužitelj Okruga Orange Tony Rackauckas. Rekao je da mnoge žene u videozapisima nisu bile u stanju pristati na seksualni kontakt. Riley i Robicheaux platili su jamčevinu od 100.000 dolara prošlog tjedna kada su uhićeni. 

Tužitelji ističu da se dvojac susreo s 32-godišnjom ženom u restoranu u Newport Beachu u travnju 2016. te su je pozvali na zabavu. Kada je žrtva već bila pijana, odveli su je u kirurgov stan, gdje su je drogirali i silovali. Nekoliko mjeseci kasnije, dogovorili su susret u kafiću s još jednom ženom i s njom pili alkohol sve dok ona nije izgubila svijest. Seksualno su je napastovali sve dok se nije probudila i počela vrištati, nakon čega su susjedi nazvali policiju.

Početkom godine, točnije 9. siječnja, policija je u stanu Granta Robicheauxa pronašla veću količinu ilegalnih droga, uključujući GHB (supstancu poznatu i kao 'droga za silovanje'), dva komada automatskog oružja i četiri komada drugog vatrenog oružja. 

Policija poziva sve koji su možda bili žrtve monstruoznog para da se jave istražiteljima. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije