ČOVJEK KOJI JE IZUJEDAO TRIFUNOVIĆA

"Ugrizao sam ga dok je bio na meni i grebao me po licu"

Goran
Foto: Kurir
28.02.2016.
u 09:52

Goran Ilić (41) sumnjiči se kako je prethodne noći napao glumca Sergeja Trifunovića i tom prilikom ga je, kako je glumac izjavio "izujedao po prstima".

Ilić je u tom trenutku bio u prisustvu supruge, a nakon incidenta ispitan je u svojstvu građanina u Prvom osnovnom tužiteljstvu i pušten je na slobodu. On će na poziv tužitelja doći na zakazano saslušanje.

Tim povodom, za portal Kurir.rs, Ilić je objasnio je šta se dogodilo prethodne noći i što je izazvalo ovaj incident:

"Nakon verbalnog nesporazuma koji se odigrao u pekari rano jutros, a ticalo se gluposti, točnije cigareta i upaljača, Sergej Trifunović me počeo vrijeđati riječima da sam slijepac i da on ne puši tako jeftine cigarete, došlo je do fizičkog obračuna, a ugrizao sam ga za prst dok je on bio na meni i grebao me po licu", ispričao je Goran i dodao:

"Nevjerojatno mi je da sam ja okrivljeni, a ustvari sam žrtva, a krivac postaje "žrtva" samo zato što je poznata osoba i od svega ovoga sebi pravi reklamu."

Napadač, koji je priveden i saslušan u policiji i protiv kojeg će biti podignuta kaznena prijava, napao je Trifunovića i ujeo ga za prste, poslije čega je glumac sam otišao do Urgentnog centra kako bi mu rane bile previjene i dezinficirane

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije