Dramatična akcija u Mostaru:

Uhićene tri osobe, pronađen heroin

14.06.2020.
u 11:47

U sinoćnjoj akciji policije na ulazu u Mostar uhapšene su tri osobe, a oduzeti su droga, novac i mobiteli, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

"Pripadnici MUP-a HNŽ, Sektora kriminalističke policije, PU Mostar, PU Čitluk i JOP-a sinoć su u 22 sata na magistralnoj cesti M-17, na sjevernom ulazu u Mostar, slobode lišili tri osobe iz Mostara, zbog sumnje da su se bavili proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga", priopćeno je iz policije.

Nakon prethodno urađenih operativnih radnji, pripadnici MUP-a HNŽ su presreli taksi vozilo čije su usluge koristili osumnjičeni i lišli ih slobode.

"Pretresom vozila kod osumnjičenih je pronađeno i izuzeto 1.080 paketića s praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin. Također, izuzeti su novac i mobiteli", priopćeno je MUP HNŽ.

Policijski službenici MUP-a HNŽ zajedno s nadležnim tužiteljstvom provode daljnju kriminalističku istragu nad osumnjčenim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?