MUP SBŽ

Uhićeno 18 pijanih vozača

08.06.2020.
u 14:59

Prestankom izvanrednog stanja u BiH policijski službenici Uprave policije MUP-a SBŽ nastavili su s poduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti koje su usmjerene na poboljšanje stanja sigurnosti na području Srednjobosanske županije.

Naime, tijekom proteklog vikenda uspješno je realizirana još jedna akcija pojačane kontrole prometa, s posebnim naglaskom na kontrolu alkoholiziranosti vozača u prometu.

Tijekom akcije  iz prometa su zbog alkoholiziranosti isključena 64 vozača, od kojih je 18 vozača lišeno slobode i zadržano u policijskim postajama do otrježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila. Također, zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 560 pekršajnih naloga, navidi se u priopćenju MUP-a SBŽ.

Značaj ovakvih akcija se ogleda u činjenici da su alkoholozirani vozači potencijalni uzročnici nastanka prometnih nezgoda, koje često imaju nesagledive posljedice u pogledu života i zdravlja ljudi, ali  i imovine.

Ovakve i slične aktivnosti službenici policije nastavljaju i u sljedećem razdoblju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?