SKANDAL U VUKOVARU

Uhićen državni tajnik Ministarstva branitelja RH, pijan je razbijao i vrijeđao policiju

28.11.2020.
u 20:00

Ostaje vidjeti kako će se poslije svega postaviti i resorni ministar Tomo Medved.

U noći s petka na subotu, oko 00.35 sati, u kafiću u središtu Vukovara policija ja zatekla nekoliko osoba u konzumiranju pića, a tom prilikom je došlo i do narušavanja javnog reda i mira.

Navodno kako je se iz kafića čula i glazba kao i razgovor više osoba. Iz PU Vukovarsko – srijemske su istaknuli kako je prilikom legitimiranja jedne muške osobe, koja je odbijala dati na uvid osobnu iskaznicu, druga muška osoba je negodovala prema policijskim službenicima te narušavala javni red i mir. Interventna policija obojicu je radi toga privela u prostorije PP Vukovar pri čemu je jedna od te dvije osobe dovedena uz uporabu tjelesne snage. U službenim prostorijama policije utvrđeno je da se radi o 61-godišnjaku i 40-godišnjaku te je nad njima provedena prekršajna obrada zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Prema neslužbenim informacijama radi se o državnom tajniku Stjepanu Sučiću, koji je i čelnik Uprave za zatočene i nestale, i Krunoslavu Šeremetu koji je ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata. Iz policije nije izvijestili jesu li njih dvojica i alkotestirani i ako jesu kakvi su bili rezultati.  

Obojica su, poslije dovršene obrade, pušteni iz službenih prostorija te će biti prekršajno prijavljeni. S obzirom da je 61-godišnjak prilikom ulaska u službene prostorije svojom radnjom uzrokovao oštećenje inventara, policija će o tome izvijestiti nadležnu instituciju zbog donošenja odluke o postojanju elemenata protupravnosti u njegovom ponašanju.  Inače, sve to se događalo na dan kada je Vukovarsko – srijemska županija zabilježila rekordne brojke kada je riječ o novozaraženima u Vukovarsko – srijemskoj županiji pri čemu je Vukovar jedno od žarišta. Ostaje vidjeti kako će se poslije svega postaviti i resorni ministar Tomo Medved.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?