SARAJEVO

Uhićen još jedan policajac u okviru istrage u predmetu Dženan Memić

16.06.2021.
u 22:55

SIPA je večeras uhitila još jednog pripadnika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine Nedžada Hrvata. Uhićen je u okviru istrage u predmetu Dženan Memić.

Hrvatu je tijekom pretresa u Zenici oduzet mobitel i laptop, a ovo je za Klix.ba potvrdio Luka Miladinović, glasnogovornik SIPA-e.
Oba uhićena policajca se nalaze u prostorijama SIPA-e te se na njima provodi kriminalistička obrada. Sutra će biti predani Tužiteljstvu BiH.

Nedžad Hrvat je ranije danas, tijekom pretresa stambenog prostora u kojem je nastanjen bio pod kontrolom SIPA-e. Prije njega je uhićen još jedan pripadnik Direkcije za koordianciju polcijskih tijela Nebojša Veljović.

Njih dvojica su bili u patroli u noći 2016. kada je Memić stradao u ilidžanskoj Velikoj aleji. Radili su na osiguranju diplomatskog objekta, a osumnjičeni su za prikrivanje dokaza.

Nedžad Hrvat je i dalje uposlenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, dok Nebojša Veljović više nije usposlenik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije