Rast broja oboljelih

Ukupan broj aktivnih slučajeva u HBŽ-u danas porastao na 657

koronavirus slovačka
07.11.2020.
u 09:28

Broj oboljelih od covida u HBŽ-u i dalje je u svakodnevnom porastu, tako da je u odnosu na stanje od jutros ukupan broj aktivnih slučajeva porastao sa 598 na 657. Današnji dan tako je okončan sa 59 novozaraženih od 88 testiranih, dok su tri osobe bile retestirane i ponovno pozitivne. Od tih 59 pozitivnih u Livnu ih je 48 i u Tomislavgradu 11, doznajemo u Zavodu za javno zdravstvo HBŽ-a. Nakon ažuriranja statističkih podataka evidentno je da Livno i dalje ima najveći priliv novozaraženih i trenutno ima 437 aktivnih slučajeva. Slijedi Tomislavgrad sa 161, dok su ostale općine ostale na istom broju, točnije Drvar sa 46, Glamoč 8 i Kupres 5.

Institucije i ustanove se s organizacijom rada prilagođavaju novim uputama Federalnog Kriznog stožera, a iz Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ obavještavaju osiguranike da zbog pogoršane epidemiološke situacije ovjeru zdravstvenih iskaznica vrše telefonskim pozivom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?