PLENKOVIĆ O FILIPOVIĆU:

'Umjesto da se pokaže suosjećanje, pušta se lažna spekulacija o promjeni kandidata HDZ-a'

01.03.2021.
u 14:49

Ne bi dovodili u pitanje kandidaturu Davora Filipovića, kazao je Plenković

Premijer Andrej Plenković upisao se u knjigu žalosti u Gradskom poglavarstvu u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

"Danas smo ovdje kako bi se kao Vlada upisali u knjigu žalosti u povodu smrti Milana Bandića. Bio je na ovoj funkciji dva desetljeća. Doprinosio je razvoju grada, imao je veliku životnu energiju i entuzijazam i radio je za grad. Njegov odlazak je bio nagao i želim mu zahvaliti na svemu onome što je dobro učinio za Zagreb, Zagrepčanke i Zagrepčane", kazao je Plenković. 

Mijenjanje kandidata HDZ-a 

Plenković je komentirao informaciju koja je izašla u javnost da će HDZ promijeniti kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Kazao je da kandidatura Davora Filipovića nije upitna.  

"Što se tiče toga, to je brže od istine. Ne bi dovodili u pitanje kandidaturu Davora Filipovića. U samo dva tjedna doživio je tri indikativna napada. Prvo je lažni intervju s lažnom naslovnicom, a to znači da njegova kandidatura nekoga smeta. Onda je proživio navodnu anketu koja bi za njega bila nepovoljna i zadnje je ovo jučer. Umjesto da se pokaže suosjećanje prema naglom odlasku gradonačelnika, u eter se pušta lažna spekulacija o promjeni kandidata", kazao je Plenković.  
Pokazao je koliko je kompetentan te se po ta tri napada vidi da smeta protukandidatima, naglasio je Plenković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije