Krišto i Mominah

Unaprijediti suradnju u oblasti ekonomije, turizma te infrastrukturnih projekata

kristo
31.03.2016.
u 17:47

Krišto je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i zahvalila za pomoć koju Kraljevina Saudijska Arabija pruža BiH kroz razne projekte

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu s veleposlanikom Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Hani A. Mominahom o unapređenju bilateralnih i ekonomskih odnosa.

Predsjedateljica Krišto izrazila je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i zahvalila za pomoć koju Kraljevina Saudijska Arabija pruža BiH kroz razne projekte. Sugovornici su suglasni da je potrebno unaprijediti suradnju u oblasti ekonomije, turizma te infrastrukturnih projekata.

Izražena je i želja za boljom suradnjom određenih parlamentarnih tijela i aktivnija uloga grupe prijateljstva a poseban naglasak je stavljen na suradnju u borbi protiv terorizma.

Veleposlanik Hani A. Mominah zahvalio je za dobrodošlicu te izrazio podršku Kraljevine Saudijske Arabije Bosni i Hercegovini na njenom europskom i NATO putu, priopćeno je iz Ureda predsjedateljice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjane Krišto, a prenosi Ured za odnose s javnošću PSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije