zbog financijskih razloga

Uposlenici Rukometnog saveza BiH od danas ne dolaze na posao

30.10.2017.
u 15:25

Uposlenci Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine od danas iz finacijskih razloga više nisu u mogućnosti dolaziti na posao. 

Navode da već sedamnaest mjeseci nisu dobili plaću, a zbog neuplaćenih doprinosa nisu u mogućnosti da ovjere zdravstvene knjižice.

- Strpljivo smo čekali promjene koje su nam obećavali. Zbog odigravanja utakmica kvalifikacija za europsko prvenstvo muške rukometne reprezentacije BiH uložili smo posljednje napore kako bi bile odigrane i organizirane, te kako RSBiH ne bi snosio posljedice od EHF-a - navodi se u  priopćenju, koje potpisuju uposlanici RSBiH Enid Tahirović, Bojan Jolić, Željna Delahmetović i Mirsada Đaltur.

Ističu da od novog rukovodstva RSBIH nisu naišli na razumijevanje i adekvatan pristup rješavanju nagomilanih problema.

- Od održane Skupštine RSBiH 10. lipnja do današnjeg dana, nakon nekoliko neuspjelih pokušaja s novim rukovodstvom RSBiH da na normalan i dostojanstven način riješimo probleme s kojima smo suočeni, iscrpili smo sve svoje materijalne, pa i zdravstvene mogućnosti da se nosimo sa problemima. Shodno navedenom, sa žaljenjem konstatujemo da nismo u mogućnosti financirati svoj dolazak na posao - priopćeno je.

Najavili su da će o svemu obavijestiti europsku i svjetsku rukometnu organiciaju -  EHF i IHF.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije