Salesscout.ba

Uskoro prva bh. aplikacija o sniženjima

sniženja
26.10.2015.
u 15:48

Prva aplikacija koja će obavještavati o popustima iz, za početak, tri bh. grada na raspolaganju građanima će biti početkom prosinca. 

Salesscout.ba prva je aplikacija te vrste u BiH, a napravili su je četvoro Sarajlija i uvezali svoj grad, Banju Luku i Mostar.

U pripremi projekta sudjeluje i Ramiz Turulja koji je Feni kazao da će Salesscout web site i aplikacija s radom početi 7. prosinca, a da će korisnicima slati informacije o popustima iz tržnih centara, dućana, prodavnica mješovite robe i svih drugih mjesta koja budu u sustavu. Istaknuo je da će aplikaciju biti jednostavno koristiti.

- Korisnici će imati informaciju o mjestima gdje su sniženja, na koje artikle se odnose popusti, do kada traje i koliko je to u postotcima. Na taj način ćemo omogućiti da ljudi štede, rekao je Turulja.

Naglasio je da će aplikacija biti fokusirana samo na tome te da preko nje neće biti moguće ostvariti prodaju ili kupovinu. 

Osim Turulje na projektu su radili Amer Klopić te Amar i Azra Hadžić, a ideja je nastala prije osam mjeseci otkada se bave razvojem aplikacije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?