livno

Uspješno provedena humanitarna akcija srednjoškolaca HBŽ-a

02.01.2019.
u 11:26

Mreža vijeća učenika Hercegbosanske županije (HBŽ) tijekom proteklih blagdana uspješno je provela već tradicionalnu humanitarnu akciju "Jedan slatkiš - jedno dijete".

Ove godine u akciji su sudjelovali učenici sedam srednjih škola HBŽ-a koji su skupili 109 paketića u vrijednosti 1864 maraka.

Srednjoškolci su skupili paketiće slatkiša kao i određenu svotu novca, koji su podijeljeni djeci po vrtićima i bolnicama te u Centru za djecu s poteškoćama i socijalno ugroženim obiteljima. 

"Iznimno smo zadovoljni provođenjem ove akcije zbog brojnog broja paketića koje smo skupili u našoj županiji. Nadam se da ćemo i kroz godine koje slijede, nastaviti razveseljavati djecu i širiti božićni duh darivanja te biti uzor srednjoškolcima koji slijede iza nas", istaknuli su iz Mreže vijeća učenika HBŽ-a.

 U realiziranju humanitarne akcije koja se provodila u prosincu 2018. pomogli su i Centar za socijalnu skrb Tomislavgrad, Crveni križ općine Kupres i Frama Livno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije