Parlament Federacije BiH

Utvrđen dnevni red današnje sjednice Zastupničkog doma

Zastupnički dom FBiH
Fena
25.10.2023.
u 18:08

Dnevni red današnje izvanredne sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine utvrđen je kasno popodne.

Teme su rebalans ovogodišnjeg proračuna FBiH, predložen iz Federalne vlade, kao i odgovarajuće izmjene Zakona o izvršavanju proračuna.

Na prijedlog Vlade su također u dnevni red uvrštene izmjene ovogodišnjih financijskih planova federalnog Zavoda za zdravstveno osiguranje i reosiguranje te Fonda solidarnosti.

Većinu glasova nije dobio prijedlog Stranke demokratske akcije da na dnevnom redu danas bude i deklaracija o stradanju civila u području Gaze.

Iz kluba Socijaldemokratske partije BiH su prije glasovanja inzistirali da tu temu treba ostaviti za najavljenu sutrašnju redovnu sjednicu Doma navodeći kako su i oni pripremili prijedlog rezolucije o ovom pitanju.

Zastupnici SDA su ostali pri njihovom prijedlogu da termin ipak bude danas, ali to nije podržano potrebnom većinom glasova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije