trik sa zamrzivačem

Uz jednostavan trik riješite se svih neugodnih mirisa iz cipela

Dreamstime
05.12.2018.
u 15:03

Još jedan super trik sa zamrzivačem je zamrznuti plastičnu foliju na nekoliko minuta. Niske temperature smanjit će ljepljivost i olakšati korištenje.

Ako ste zalijepili omotnicu, a zaboravili ste nešto napisati u pismo, stavite omotnicu u zamrzivač u plastičnoj vrećici. Ostavite da odstoji sat vremena. Kad je izvadite, odmah je oprezno otvorite tupim nožem ili otvaračem za pisma. Zatim pustite omotnicu da se zagrije na sobnu temperaturu pa navlažite zonu s ljepilom i zatvorite ponovno pismo, donosi 24sata.hr. 

Zamrzivač može produljiti i trajanje svijeća.

Nove svijeće stavite u zamrzivač dan prije nego što ćete ih upaliti. Hladni vosak sporije gori, a kod nekih svijeća niska temperatura spriječit će kapanje voska.

Zamrzivač može ukloniti i neugodan miris cipela. Stavite cipele u vrećicu sa zatvaračem i ostavite ih u zamrzivaču preko noći. Niske temperature uklonit će bakterije iz cipela koje uzrokuju neugodne mirise.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?