UPS...

Uživo na Instagramu pokazala kako sama blajha kosu, no nešto je opako krenulo po zlu

02.07.2019.
u 21:45

Lori često eksperimentira sa svojom kosom i to redovito dijeli sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu. No, ovaj put je nešto zaista pošlo naopako.

Koliko je "pametno" da se igrate frizera u svom domu ako niste školovani za to? 

Jedna vlogerica na Instagramu pokazala je kako to uopće nije dobra ideja. I doznala je to na teži način. Na vlastitoj koži.

Influencerica, 18- godišnja Lola Faith iz New Yorka, odlučila je postati plavuša i to uživo u prijenosu na svom Instagram profilu

Unatoč savjetima prijateljica da je prerano koristiti blajh na kosi nakon što je koristila sredstvo za ravnanje kose, Lori je zanemarila te dobronamjerne savjete. 

Pred kamerom je na svoju kosu počela nanositi blajh, no ubrzo je ostala u šoku nakon što joj je kosa počela otpadati u pramenovima. 

Kada je shvatila što se događa, u šoku se odmaknula od kamere. 


 

Lori često eksperimentira sa svojom kosom i to redovito dijeli sa svojim obožavateljima na Instagramu. No ovaj put je nešto zaista pošlo naopako. Ostala je ćelava, kosa joj je potpuno otpala.

Ipak, Lori to nije obeshrabrilo već je iskoristila nastalu situaciju da izvuče nešto pozitivno iz svega i upozori ostale na opasnost korištenja blajha u svom domu bez nadzora stručne osobe.

"Mislila sam da znam što radim, nije mi bilo ni na kraj pameti da se ovo može dogoditi. Moja majka bila je zaista uzrujana, no pomogla mi je da vratim samopouzdanje i da se osjećam bolje. Neki prijatelji su mi se smijali, ali nisam im zamjerila jer je i meni u jednom trenutku bilo smiješno", rekla je za Metro.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije