Fotografija zaruka uznemirila internet:

Vaši glupi komentari neće mi pokvariti sreću

fotografija
09.06.2016.
u 08:13

'Počivala u miru kralježnica ovoga čovjeka,' te 'bez sumnje ovaj je čovjek pod velikim pritiskom, pogledajte mu samo lice' neki su od zlobnih komentara na Instagram profilu Mzznaki Tetteh iz Gane, nakon što je objavila da se zaručila sa svojim dečkom Kojom Amoahom.

Iako je dobar dio pratitelja ove medicinske sestre na Instagramu pohvalio fotografije, izgled i zaljubljenost mladog para, nekoliko stotina ljudi počelo je pisati podrugljive komentare vezane uz veličinu mlade Tetteh, koje su u međuvremenu izbrisani.

Neugodni komentari nisu spriječili ovu medicinsku sestru da objavljuje nove fotografije, ali niti da svim internetskim zlobnicima pošalje jasnu poruku.

'Još uvijek sam samopouzdana...vaši glupi komentari mi neće pokvariti sreću...hvala svima na komplimentima i dobrim željama...počašćena sam.'

Da bi stvar bila još zanimljivija, Mzznaki Tetteh je do prije jednog tjedna imala tek četiri objavljene fotografije na svojem profilu, a na Instagramu ju je pratilo tek nekoliko desetaka ljudi. Danas to čini više od 32.000 osoba, a brojka neumoljivo raste s obzirom da su mnogi nadahnuti njenom pričom.

'Nastavit ću objavljivati naše zajedničke fotografije koliko mi to obaveze budu dozvoljavale jer radim i studiram' dodala je simpatična Mzznaki, koja ne može dočekati 25. lipanj kada će izreći sudbonosno da svojem zaručniku.

'Ponosim se svojom ženom i nije me briga što bilo tko priča o nama na internetu,' rekao je Kojo Amoah te dodao 'obično sam ja taj koji objavljujem njene fotografije na svojem profilu, i nisam očekivao ovakve reakcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije