PROSLAVA

Večernjaku je već 55 godina, a s čitateljima planira novo stoljeće

redakcija
Foto: Zoran Grizelj
02.07.2014.
u 10:45

Obilježen veliki jubilej Večernjeg lista, jednih od najutjecajnijih novina u regiji

Dok smo se jučer još jednom morali dokazivati na sve zahtjevnijem novinskome tržištu, pletući mrežu informacija, priča, reportaža, intervjua, svi su, čini se i više od nas samih u bosanskohercegovačkoj redakciji Večernjeg lista, bili svjesniji koliko im znači štivo novina koje su postale prepoznatljiv znak ovdašnje medijske scene.

Transformacija

Prigoda za proslavu 55 godina izlaženja Večernjeg lista, od kojega njegovo mlađe, zasebno bosanskohercegovačko izdanje broji još uvijek mladalački staž, ostavili smo za nove prigode, odnosno nove poslovne i redakcijske iskorake koji su pred nama. Bila je to međutim prilika da redakcija kao i brojni dopisnici diljem Bosne i Hercegovine za trenutak zastanu i osvrnu se s ponosom na dosadašnje rezutate te s čvrstom odlučnošću nastave stvarati u istome stilu. A Večernji list BiH je od regionalnog izdanja prije petnaestak godina izrastao u zaseban proizvod koji je zadržao svoju prepoznatljivu poveznicu između informacija i novosti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Danas je to tiskovina koja se ukorijenila u izdavaštvu Bosne i Hercegovine te je nezaobilazna medijska činjenica. S vremenom se naš list mijenjao i mijenja, te dijeli sudbinu i drugih novina, ali i svih drugih medija na sve zahtjevnijem tržištu. U povodu velikoga jubileja 55. godišnjice izlaženja Večernjeg lista, redakciji su pristigle brojne čestitke i pohvale kolega, ali i brojnih čitatelja te poslovnih partnera.

Očekivanja sviju njih je da Večernjak i dalje nastavi svakoga jutra i dana potvrđivati svoj rejting, ali i utvrđivati i pridobivati novu publiku.

Nove platforme

Zbog toga se osmišljavaju nove platforme na kojima Večernji list nastavlja živjeti i dolaziti u svaki dom u eri digitalizacije i novih modernih tehnologija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije