Plan za tekuću godinu

Veći broj državnih tvrtki u HNŽ-u ide u privatizaciju

15.05.2018.
u 11:00

Programom privatizacije za 2018. godinu planiraju se aktivnosti vezane za privatizaciju preostalog državnog kapitala i državne imovine na prostoru HNŽ. Također, programom se predviđa nastavak kontrole izvršenja obveza iz kupoprodajnih ugovora za ona poduzeća i imovinu koja je prodana metodom natječaja i neposredne pogodbe, a sukladno pravilniku o obavljanju kontrole izvršenja obveza iz kupoprodajnih ugovora u postupku privatizacije u Federaciji BiH. Imajući u vidu činjenicu da je u mjerodavnosti Agencije i provođenje Zakona o javno-privatnom partnerstvu (JPP), za 2018. godinu planiraju se aktivnosti vezane za stručno osposobljavanje sudionika u postupcima pripreme i provedbe projekta JPP, a sukladno uredbi o izobrazbi sudionika koja je prateći dokument Zakona o JPP na razini HNŽ.

Planirani projekti

- U cilju utvrđivanja pojedinačnih projekata iz oblasti JPP, Agencija će nastaviti započetu suradnju sa svim javnim tijelima na teritoriju županije te raditi na uspostavi registra projekata JPP u HNŽ. U okviru velike privatizacije nastavit će se aktivnosti ...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije