Podaci Transfermarkta

Većini Zmajeva pala tržišna vrijednost

02.09.2020.
u 11:47

Novog igrača Barcelone cijene na 45 milijuna eura i daleko je najskuplji bh. igrač. Zbog toga će njegov izostanak zbog koronavirusa u duelima Lige nacija s Italijom i Poljskom sigurno biti veliki hendikep za izbornika Dušana Bajevića.

Drugo mjesto na listi zauzeo je Arsenalov Sead Kolašinac kojeg cijene na 16 milijuna eura, dok je cijena porasla Edinu Višći. Kapetan Bašakšehira je sada procijenjen na 12,5 milijuna eura i drži treću poziciju.

Najboljih pet zaokružuje kapetan reprezentacije Edin Džeko koji s 34 godine i dalje vrijedi 10 milijuna eura te veznjak Milana Rade Krunić koji je procijenjen na 6,5 milijuna eura. Podsjetimo, ni Krunića zbog povrede neće biti u nadolazećim dvobojima Zmajeva.

Među 10 najskupljih su još Amer Gojak iz Dinama (5 milijuna eura), Gojko Cimirot iz Standarda (4,5), Haris Hajradinović iz Kašimpaše (3), Ermin Bičakčić iz Hoffenheima (2,8) i Muhamed Bešić iz Evertona (2,4), piše Klix.ba.

Vrijedi istaći da su ovoj petorici cijene opale, osim Hajradinovića, kojem je cijena na tržištu skočila. Naime, u travnju je vrijedio 2,4 milijuna eura, ali mu je na posljednjem ažuriranju cijena skočila na 3 milijuna eura, što mu je i donijelo mjesto među deset najskupljih Zmajeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?