PERO PAVLOVIĆ

Velika tuga u Neumu: Iznenada preminuo 33-godišnji nogometaš

31.08.2021.
u 11:59

U rano subotnje jutro, 28. kolovoza, Neumom je snažno odjeknula tužna vijest o još jednom ugašenom mladom životu. 

Još jednom Neum je zanijemio! Iznenadnom smrću napustio nas je Pero Pavlović, piše portal Neum.online.

Pero je rođen 1988. godine, školu je završio u Neumu, gdje je nastavio raditi, oženio svoju suprugu Marinu s kojom je vodio jednostavan obiteljski život.

U petak je sa svojim bratom i prijateljima otišao u Mokošicu, gdje su igrali malonogometni turnir. Nakon turnira Peri je pozlilo, a nakon višebrojnih pokušaja oživljavanja, nažalost, Pero je napustio ovaj svijet. Iznenadnim odlaskom iza sebe je ostavio suprugu, obitelj i prijatelje, ali i cijeli Neum, u velikom šoku, tuzi i žalosti.

Za utjehu nam ostaje sjećanje na vrijednog, mladog, vedrog i veselog čovjeka koji je uvijek bio spreman bilo kome pomoći.

U nadi da je Pero sada na boljem mjestu, i bdije nad svojim najmilijima, izražavamo iskrenu sućut njegovoj supruzi i cijeloj obitelji.

Sprovod će se održati u utorak, 31. kolovoza, u 17:00 sati na groblju u Gracu. Obitelj sućut prima bez rukovanja od 16:00 sati na groblju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?