stižu brojna pitanja

Veliki interes: Natječaj za most na Savi ni jučer nije zatvoren

08.12.2018.
u 11:19

Natječaj za izgradnju mosta preko Save kod Gradiške nije zatvoren ni u petak, ponovno zbog velikog interesa ponuđača. Zainteresirani ponuđači imaju rok još nekoliko sati da dostave pitanja ukoliko imaju nejsanoća o uvjetima natječaja, potvrđeno je ATV-u u Ministarstvu prometa i veza BiH. 

Tajnik ministarstva Igor Pejić objašnjava da je samo u posljednjih nekoliko dana stiglo više od 20 novih pitanja.
 
"Ako ni jedan izvođač do sutra (subota), eventualno do nekih popodnevnih sati u prihvatljivo vrijeme ne pošalje bilo kakvo pitanje, a to je moguće putem elektronskog oglasnika Javne nabavke Republike Hrvatske, isti natječaj se otvara 18. prosinca u Hrvatskim cestama u Zagrebu", kaže Pejić. 

Pejić objašnjava da se izvođačima mora odgovoriti na sva pitanja i najsitnije nejasnoće, zbog transparentnosti i vrijednosti projekta. 

Ovih dana usijale su se linije između Ministarstva, Hrvatskih autocesta i "Autoputeva RS", kako bi zainteresirani izvođači blagovremeno dobili odgovore i inforamcije na do sada pristiglih više od 180 pitanja. 

I iz Hrvatskih Cesta su kratko odgovorili da će ponude biti otvorene 18. prosinca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?