objavljujemo vodič za brucoše

Veliki specijal na 28 stranica: Sve o upisima na Sveučilište u Mostaru

16.06.2021.
u 16:05

U ovom posebnom prilogu donosimo veliki vodič za upis studenata na fakultete Sveučilišta u Mostaru, popis svih slobodnih mjesta po fakultetima, uvjete, što je potrebno od dokumentacije te rokove

Večernji list danas u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru izdaje poseban prilog na 28 stranica. U specijalu između ostaloga donosimo kako će od akademske 2021./2022. godine Sveučilište u Mostaru svojim studentima, nastavnicima i osoblju izdavati sveučilišne iskaznice.

Ukida se indeks u fizičkom obliku te se uvode iskaznice uz koje će biti omogućeno i korištenje e-indeksa. Na taj način prestat će potreba za korištenjem indeksa u fizičkom obliku te će studenti prilikom upisa dobiti službenu identifikacijsku iskaznicu kojom će pristupati knjižnicama, zgradama, učionicama i svim drugim uslugama Sveučilišta. Iskaznice će biti besplatne.

U ovom posebnom prilogu donosimo veliki vodič za upis studenata na fakultete Sveučilišta u Mostaru, popis svih slobodnih mjesta po fakultetima, uvjete, što je potrebno od dokumentacije te rokove. Predstavljamo praktičnu nastavu i kako se ona izvodi na svih 11 sastavnica Sveučilišta. Kroz tekstove i fotografije predstavili smo i približili način na koji funkcionira praksa te kako su studenti na pojedinim fakultetima na praktičnoj nastavi napravili svoje prve uratke, vidljive projekte.

Pogledajte kako izgledaju sveučilišni laboratoriji, radionice, poligoni za učenje, tvornice znanja. Sveučilište u Mostaru otvorilo je niz novih studija i tako postalo konkurentno europsko sveučilište. Cilj je studente osposobiti za samozapošljavanje, pripremiti ih za životne i poslovne izazove. Senat Sveučilišta usvojio je Pravilnik o dvojnom obrazovanju na Sveučilištu u Mostaru, koji je time postao prvi slučaj reguliranja dvojnog obrazovanja u visokom obrazovanju u BiH uopće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?