tuzla

(VIDEO) Brutalna snimka: Dječaci se tuku, ostali navijaju i snimaju

26.08.2021.
u 12:09

Snimka iz Tuzle na kojoj se tuku dva maloljetnika, dok ostatak prisutnih, također maloljetnika, promatra i navija, vrlo brzo je obišla društvene mreže. 

Video je snimljen 23. kolovoza u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli, a zamagljen je jer se radi o maloljetnicima.

Dok se dvojica dječaka tuku, ostali dječaci i djevojčice gledaju, snimaju mobitelima i navijaju.

"Ovo nisu djeca iz naše ulice, nikoga od njih ne poznaju stanari. Dođu ovdje svaki dan i noć, skakali su po automobilima i oštećivali ih. Također, udarili su jednu djevojčicu biciklom, policija je u više navrata izlazila na teren. Djeca im kažu da su navodno iz Soline, pa zatim sa Slatine, a nekada kažu da su s Irca.

Ova snimka je samo mali dio svega čemu skoro svakodnevno svjedočimo, tužno je ovo gledati, ovo su djeca uzrasta između 10 i 12 godina, znaju li njihovi roditelji uopće gdje se kreću, što rade, dosta je tu i djevojčica, gledaju kako se njihovi prijatelji tuku, smješkaju se, navijaju i snimaju mobitelima sve. Zaista jako tužan prizor, pretužan…”, rekao je za Tuzlanski.ba stanar obližnje zgrade koji je ustupio snimljeni video.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije