VIDEO: Sramotna scena, navijačica invalidu otela dres iz ruku kojeg je dobio od nogometaša nakon utakmice

17.04.2024.
u 12:33

Navijači Borussije iz Dortmunda sinoć su bili u velikoj euforiji. Njihova momčad je nakon spektakularnog susreta savladala Atletico Madrid te otišla u polufinale Lige prvaka, gdje ih čeka dvoboj protiv PSG-a.7

Prekrasne scene viđene su na tribinama, gdje je Žuti zid još jednom napravio atmosferu kakvu je moguće vidjeti rijetko gdje u Europi. No, s istih tribina dolazi i jedna od najružnijih ovosezonskih scena u Ligi prvaka.

 

Nevjerojatno što je navijačica napravila

Igrač domaćih Julian Brandt odlučio je nakon utakmice pokloniti svoj dres jednog navijaču u invalidskim kolicima. Došao je do njega i predao mu dres u ruku, ali istog trenutka se njemu iza leđa pojavilo jedan navijač (negdje je navedeno navijačica), koji mu je taj dres doslovno oteo.

Sreću navijača vrlo brzo je zamijenio očaj na njegovom licu, a nepoznata osoba odštetala je u svom smjeru. Nekako sumnjamo da će još dugo biti nepoznata, a navijači su već najavili kako će se pobrinuti da ista više nikad ne zakorači na Westfallen.

Pogledajte kako je izgledala ta ružna scena, uz dodatak kako je iz kluba već došla vijest da će navijač ipak naknadno dobiti svoj dres bez kojeg je na tako ekstremno ružan način ostao.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije