PREVARA ILI?

'Vidio sam fotografiju svoje cure s drugim u krevetu, a ona tvrdi da se nije ništa dogodilo'

Getty Images
12.11.2019.
u 19:53

Cura je na odmoru spavala u krevetu s drugim dečkom, ali tvrdi da se ništa nije dogodilo. Odlučio je prekinuti vezu s njom, a sada je za savjet pitao stručnjakinju Deidre s portala The Sun

Započeli su vezu prije nego je krenula na odmor. Rekla mu je kako je bila s još dvije prijateljice i još dva dečka. Priznala je kako je dijelila sobu s drugim dečkom, ali su spavali u odvojenim krevetima, a kasnije se ispostavilo da je situacija nešto drugačija. 

"Samo mjesec dana kasnije vidio sam fotografiju na njezinom mobitelu. na sebi je imala kupaći kostim, a kreveti u sobi su bili spojeni. Pitao sam je o tome, a rekla je kako su bili zajedno u njegovom krevetu, ali se ništa nije dogodilo. Ne znam što da mislim." 

Deidre mu je rekla: "Savjetovala bih da zaboravite što god da se dogodilo na tom odmoru. Kada je ona bila na odmoru tek ste počeli vašu vezu. S druge strane, ako se uvijek pitate je li iskrena prema vama, najbolje je da pronađete djevojku kojoj ćete moći vjerovati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije