Aleksandar Vučić

"Vidjeli ste da se incident kao u Potočarima ne može dogoditi u Srbiji"

Bodyguards protect Serbia's Prime Minister Aleksandar Vucic during unrest at a ceremony marking the 20th anniversary of the Srebrenica massacre, in Potocari, near Srebrenica, Bosnia and Herzegovina July 11, 2015. Vucic was forced to flee the ceremony on S
Reuters/ PIXSELL
12.08.2015.
u 18:00

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić kazao je na konferenciji za novinare da nije upoznat s tijekom istrage koja se vodi povodom incidenta u Potočarima kada je bio napadnut na komemoraciji obilježavanja 20. godina od genocida u Srebrenici.

"Nisam upoznat, zato što se to na kraju uvijek izrodi u svoju suprotnost i neću reći nijednu jedinu riječ o tome. Kao što ste vidjeli, nemoguće je da se takvo nešto dogodi u Srbiji", rekao je Vučić.

Vučić je istaknuo da su mnogi očekivali burne reakcije iz Srbije poslije "žestokih reakcija iz regije" na inicijativu o zajedničkom danu sjećanja i da je izuzetno zadovoljan što se to nije dogodilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?