zajednička sjednica 20. lipnja

Vijeće ministara BiH o materijalima za razmatranje na zajedničkoj sjednici s Vladom RH

Vijeće ministara BiH
14.06.2023.
u 07:48

Na dnevnom redu današnje sjednice Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, između ostalog, je Prijedlog materijala koji će biti razmatrani na zajedničkoj sjednici sa Vladom Republike Hrvatske, koja bi trebala biti održana 20. lipnja u Zagrebu.

Pred ministrima bi se trebao naći i Nacrt sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o rekonstrukciji mosta Novi Grad (BiH) - Dvor (RH) na M4 (BiH) / DC 6 (RH), s Izvještajem o vođenju pregovora radi njegovog usuglašavanja.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o imenovanju članova zajedničkih tijela i članova Pregovaračkog tima za provođenje Sporazuma o pitanjima sukcesije.

Predviđeno je i razmatranje Izvještaja o izvršenju proračuna institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za period siječanj - ožujak 2023. godine.  

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebalo da se nađe Prijedlog za imenovanje direktora i zamjenika direktora Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH, kao i Zahtjev za određivanje članova Povjerenstva za izbor direktora Direkcije za europske integracije Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?