Predsjednik Vlade Mađarske

Viktor Orban stigao u Banju Luku

06.11.2021.
u 13:30

Predsjednik Vlade Mađarske Viktor Orban sa suradnicima je stigao u posjetu Bosni I Hercegovini, točnije Banjoj Luci i RS-u.Izaslanstvo Mađarske, u kojoj je i ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto, sletjela je na aerodrom u Mahovljanima.

Predviđen je sastanak s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem.

Prema Dodikovim riječima, na sastanku će razgovarati o političkim, ali i ekonomskim temama. U fokusu će biti jačanje gospodarske suradnje.

Povodom dolaska delegacije iz Mađarske, za sva motorna vozila na dionici od Aerodroma Mahovljani, preko Laktaša i Klašnica do Glamočana, bit će zabranjen promet od 13 do 14 sati, odnosno u vremenu povratka štićene osobe.

Do 15 sati, na spomenutoj trasi bit će zabranjen promet za teretna vozila preko 7,5 tona ukupne mase i prijevoz eksplozivnih materija na teritoriji općine Laktaši. Također, na području Laktaša u navedenim terminima bit će zabranjena i upotreba dronova, prenosi Klix.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije