komentirao je

Viktorija Rađa pozirala bez trunke šminke, odmah se javio suprug

12.08.2020.
u 12:55

Viktorija Rađa na društvenim je mrežama objavila novu fotografiju na kojoj pozira bez šminke. Viktorija se već neko vrijeme odmara sa suprugom i djecom u Splitu, te se, čini se potpuno opustila. Sa širokim osmjehom na licu šetala je plažom i odlučila snimiti selfie i pokazati da nije uvijek potpuno sređena i našminkana.

"Jedan ljetni, nasmijani, morski selfie bez obrva" napisala je uz fotku, a u komentarima joj se odmah javio suprug Dino koji joj je kratko napisao: "Lipa moja ljubav".

Podsjetimo, Viktorija s prošle godine preselila iz rodnog Splita u Zagreb s obitelji, gdje se ostvarila u novim poslovnim izazovima kao trenerica fitnessa, ali otkriva da nije bilo lako. – Prvih mjesec dana u Zagrebu bila sam slomljena, ali mi je prijateljica Marija učinila Zagreb domom. Posložilo se sve preko noći – komentira ona i dodaje kako je bila svjesna da joj neki angažmani i prilike ne bi bili nadohvat ruke da je ostala u Splitu. – Split je nekako postao premalen za sve što želim. Dogovorila sam se sa svojom obitelji da će poći za mnom. Sami su predložili da će preuzeti i moje obaveze kad treba u znak potpore i podrške – objašnjava Viktorija kako su donijeli odluku. – Tu su bili i moji divni roditelji kao velika podrška.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?