Federalni fond za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće

Uručena zahvalnica predsjedniku Uprave JP HT d.d. Mostar Vilimu Primorcu

primorac
Foto: VL FOTO
21.12.2015.
u 14:59

Naime, u protekloj su godini u HT-u d.d. Mostar odvojena znatna sredstva za pomoć područjima nastradalim u katastrofalnim poplavama u BiH.

Danas je direktor Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriju Federacije BiH, Jasmin Jaganjac posjetio JP HT d.d. Mostar i uručio zahvalnicu predsjedniku Uprave ovoga poduzeća Vilimu Primorcu za 200.000 KM, koje je HT d.d. Mostar izdvojio za pomoć područjima nastradalim u katastrofalnim poplavama u BiH. „HT Mostar se, bez razmišljanja, uključio i u ovu humanitarnu akciju i u svrhu pomoći poplavljenim područjima osigurao značajna sredstva.

Humanost i potpora u teškim situacijama koje zadese naše građane, ono su što se od nas, kao od poduzeća koje je itekako svjesno svoje društvene odgovornosti, očekuje, a HT Eronet će nastaviti pomagati u svim ovakvim ili sličnim situacijama gdje je potpora neophodna“, kazao je Primorac.

Podsjetimo, ukupan iznos od 320.000 KM osiguran je za različite organizacije koje su izravno pomagale ugroženom stanovništvu, a do konca svibnja 2014., prikupljena su i značajna sredstva putem humanitarnog telefona koji je otvorio Crveni križ Federacije BiH u suradnji s HT Eronetom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?