Anketa na portalu Vecernji.hr pokazala:

Više od 80 posto ljudi ne želi da Bandić podnese ostavku

anketa_bandic
Foto: Screenshot Vecernji.hr
21.10.2014.
u 12:12

Milan Bandić treba ostati gradonačelnik Zagreba i ne treba podnijeti ostavku, stav je većine građana u anketi Večernjeg lista koji su uvjerljivo stali na stranu zagrebačkog gradonačelnika. Od 7.125 glasova u anketi koliko ih se dosad izjasnilo, njih 81,87 posto, ili 5.833 odgovorilo je sa "Ne" na pitanje "Treba li Milan Bandić podnijeti ostavku".

Podržali su ga i komentarima na portalu Vecernji.hr.

Foto: Screenshot Vecernji.hr

Glasovati se može na sljedećem linku:
https://www.vecernji.hr/hrvatska/treba-li-milan-bandic-podnijeti-ostavku-968278

Komentara 2

HO
Hoch03
15:52 21.10.2014.

Komunistička odmazda za postignuto u gradu Zagrebu. Milane , ti si kralj ..Nedamo te..

NO
noobstyle
10:35 22.10.2014.

Tko je ona žena koju je prijavila gospođa Jovev za malverzacije sa novcima građana? Bila županica Sisačko moslavačke županije.. samo se ne mogu sjetit tko je... E tak će otprilike bit i sa Bandićem dragi moji i to je činjenicanica ma koliko vi meni minusa davali... ;) Inače konačno se možete izboriti za stručne ljude u gradu koji će graditi po pravilima struke a ne po nečijim napucima zato jer je to tako moderno... samo naš mentalitet je takav da ćemo uvijek glasati za "manje zlo"... sa tim razmišljanjima teško da ćemo ići naprijed...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?