Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
0 2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • novabila:

    Čestitam na veličanstvenom skupu a svim Hrvatima poručujem da nas samo jedinstvo može spasiti,dosta je onih koji kampanju i glasove traže u Bihaču kao Budimir i u Goraždu kao Raguž moleći i plačući pred Bošnjacima da im daju svoj glas sramota.

  • Special_one:

    Ovo je odgovor pobjednika, pa svi kandidati zajedno nisu okupili ovoliki broj ljudi na jednom mjestu. Ovo je Hrvatski odgovor, onaj koji će se čuti i u nedjelju!

  • mate45:

    O ovom okupljanju u Mostaru u Dnevnom Listu iz Mostara nema ni jedne riječi, kao i cijelo ovo vrijeme predizborne kampanje. U današnjem izdanju pune su im stranice promocija svih kandidata za člana predsjedništva BiH uključujući i bošnjačke, a o ... prikaži još! gos. d. Draganu Čoviću ni riječi. Isto se odnosi i na stranke gdje cijelo vrijeme, medijski blokiraju HDZ BiH najveću hrvatsku stranku, i sve stranke unutar HNS. Iskreno se nadam da će hrvatsko zajedništvo, na čelu sa dr. Draganom Čovićem dobiti potporu preko 80% hrvatskog glasačkog puka i da će taj puk, ubuduće ignorirati ovaj list i da ga u ovoj nestašici neće upotrebljavati ni kao zamjenu za WC papir.

Još iz rubrike Vijesti

VEČERNJAK, 18. SIJEČNJA

Pročitajte što vam ovog utorka donosi Večernji list BiH

Još jedna agencija ruši mit bošnjačkih političara o prezastupljenosti

U FUP-u, prema Ustavu BiH, nedostaje čak 30 Hrvata

Plan Vlade FBiH

Osnivanje fonda za planiranje obitelji, naknade za nezaposlene rodilje...