sjednica vijeća ministara

Visok stupanj realizacije zaključaka Vijeća ministara BiH

Fena
18.07.2018.
u 16:58

Ministarstva BiH, institucije i tijela Vijeća ministara Bosne i Hercegovine realizirali su 170 od ukupno 213 zaključaka, navodi se u Pregledu realizacije zaključaka Generalnog tajništva Vijeća ministara BiH donesenih od 1. siječnja do 31. ožujka ove godine, koji je razmotren danas na sjednici Vijeća. Pregledom su obuhvaćene 24 institucije.

Od 43 nerealizirana zaključka, za 35 zaključaka je navedeno da je realizacija u tijeku, uz dostavljeni vremenski okvir očekivane provedbe. 

Zadužena su ministarstva i druge institucije koje nisu u cijelosti realizirale zaključke Vijeća ministara da ih bez daljnjeg odgađanja u cijelosti provedu te da ubrzaju aktivnosti na realizaciji zaključaka koji zahtijevaju duže razdoblje ili suradnju s drugim institucijama.

Zaključeno je da i ubuduće realizacija zaključaka Vijeća ministara BiH treba biti prioritet svih ministarstava i drugih institucija, čime se doprinosi efikasnosti rada Vijeća ministara BiH, priopćeno je iz tog vijeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?