Meteorolozi

"Visokih temperatura u BiH više neće biti, ide nam jesen"

Djevojke
Ilustracija/ Thinkstock
Autori: VLm, Klix
20.08.2015.
u 15:33

Nakon nekoliko hladnih i kišovitih dana u BiH krajem ove i početkom sljedećeg tjedna će biti suho i bez oborina, no, visokih temperatura neće biti.
U nedjelju i početkom tjedna sunčano i toplo, ali bez visokih temperatura
Do subote očekujemo nestabilno vrijeme, može biti pljuskova praćenih grmljavinom. Jutarnje temperature će biti od 9 do 16 stupnjeva, u Hercegovini 6 do 20, a dnevne od 17 do 23, u Hercegovini od 27 do 30 stupnjeva.

Od nedjelje će biti suho, bez oborina. Temperature će biti u porastu, jutarnje od 8 do 14, u Hercegovini od 15 do 20 stupnjeva. U nedjelju će se dnevna temperatura kretati od 24 do 28, a u Hercegovini do 31 stupanj.

U ponedjeljak će biti sunčano u cijeloj zemlji, a temperature će biti od 28 do 33 stupnja. Bit će dosta ugodnije nego ovog tjedna.

"Visokih temperatura neće biti, jer nam ide jesen. Možemo očekivati do 30 ugodnih stupnjeva u Bosni, a do 32 u Hercegovini", rečeno je za Klix.ba iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dakle, u lijepom vremenu ćemo uživati u nedjelju i početkom tjedna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?