Uspjeh barmena

Vitomiru Slugi iz Mostara drugo mjesto

22.02.2016.
u 08:00

Veliki uspjeh polučili su hercegovački barmeni na natjecanju u Zagrebu. Sluga je osvojio drugo, a Lucoviću je pripalo deveto mjesto

Na finalnom natjecanju barmena u H2O klubu u Zagrebu barmen Vitomir Sluga iz Mostara osvojio je drugo mjesto.

Kvalifikacije za prestižno natjecanje barmena “Havana Club Grand Prix 2016.” održane su u Zagrebu, Splitu, Zadru, Puli i Dubrovniku, na kojima se natjecalo ukupno 50 barmena iz čitave Hrvatske, a u finale 11. izdanja ovog natjecanja u zagrebačkom H2O klubu plasiralo se ukupno 20 najkreativnijih barmena.

Među njima bio je još jedan Hercegovac – Josip Lucović iz Posušja, koji se plasirao na deveto mjesto.

Prvo mjesto pripalo je Karlu Damijaniću, treće Marku Ristiću, a četvrto Tini Benčić.

Pobjednik Damijanić je iz Pule, on će predstavljati Republiku Hrvatsku na Kubi na svjetskom natjecanju Havana Club Coctail Grand Prix 2016.

Mostarac Vitomir Sluga u kvalifikacijskom natjecanju u Splitu osvojio je prvo mjesto, a Posušjak Josip Lucović u Dubrovniku plasirao se na četvrto mjesto i tako dospio u prestižni finale. Ova dva hercegovačka barmena posljednjih godina stalno su na relaciji BiH – Hrvatska. Mnogi su u Hercegovini imali prilike kušati njihove atraktivne koktele.

Natjecanje Havana Grand Prix jedno je od najzahtjevnijih u modernoj miksologiji, u kojem svaki koktel treba pričati neku atraktivnu i znakovitu priču – kazao nam je vice-pobjednik Vitomir Sluga koji s Josipom Lucovićem, Bojanom Rosićem, Markom Jurićem i još nekoliko koktel-majstora u Hercegovini na najljepši način promiču svjetske trendove u koktel-kulturi i unapređuju ukupnu bar-scenu u Hercegovini, čitavoj BiH i Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije